ADA Depot Too - A Forum To Support Users of ADA Amplification Gear

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Temp "Time Format" issue Fix in Discussions

Start here with any weird issues
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 2 Guests are viewing this board.
Fixing-up any old gear « 1 2 » vansinn 15 9350 Last post Time Format
by DannyjoeCarter
MP1 - Developed very loud hum on tube settings MR THUD 5 255 Last post Time Format
by MR THUD
MP1 1.38 - Is my Chorus failing??? skarkowtsky 11 530 Last post Time Format
by MarshallJMP
MP-1 no display or LED's « 1 2 3 ... 5 » andtimebegins 70 2895 Last post Time Format
by Iperfungus
Dialing Down on Signal Cut Chip Roberts 3 424 Last post Time Format
by Harley Hexxe
MP-1 MIDI not working niksa 11 4728 Last post Time Format
by MarshallJMP
ADA MP-1 v1.36 Switches on! Normal background noise there, but no Output!!!! Pedro 14 1347 Last post Time Format
by rnolan
MP1 V2 (no top switch) All original excluding battery mod « 1 2 » ScottGray 26 1652 Last post Time Format
by MarshallJMP
Srange Chorus problem Pete66 2 586 Last post Time Format
by Pete66
Latency with SPX90 Chip Roberts 13 3280 Last post Time Format
by rnolan
no sound on outputs A and B, effects loop works ang3lus 4 1030 Last post Time Format
by rnolan
No lights, no display, no sound « 1 2 » emunstar 25 5616 Last post Time Format
by MarshallJMP
B200s hum duecemfhatchet 3 1754 Last post Time Format
by MarshallJMP
MP1 wont work with either 2.0 or 2.01 EPROM rnolan 3 1591 Last post Time Format
by MarshallJMP
MP1 Classic Clean Issue AndiK 7 2952 Last post Time Format
by MarshallJMP
4ohm Resistor Across C131 & D38 ? « 1 2 » red2203stack 16 4462 Last post Time Format
by red2203stack
Rack grounding? « 1 2 » Georgeclooney0 29 5230 Last post Time Format
by rabidgerry
front panel kserri 3 3491 Last post Time Format
by rnolan
ADA MP-1 Ground hum with good gain bunkyloo 3 2082 Last post Time Format
by MarshallJMP
New Member - just got an old MP-1 - no sound - it does turn on Overtone85 1 1889 Last post Time Format
by MarshallJMP
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll