ADA Depot Too - A Forum To Support Users of ADA Amplification Gear

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Let us never forget our beloved founder - RIP Jurrie, we all miss you very much

Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: MB-1 Q & A  (Read 6347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarshallJMP

  • Superhero Member
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 3723
    • marshalljmpmodshop.net
Re: MB-1 Q & A
« Reply #15 on: Time Format »

I just tried my MB-1 and if i set it on internal,power off and on it starts on internal.Strange yours doesn't.What software rev do you have on yours?
Logged

BrokeDownSouth

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 89
Re: MB-1 Q & A
« Reply #16 on: Time Format »

It shows 2.05 on start up.

Just brainstorming; maybe it has something to do with my MC-1 foot controller being connected on power up?
« Last Edit: Time Format by BrokeDownSouth »
Logged

MarshallJMP

  • Superhero Member
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 3723
    • marshalljmpmodshop.net
Re: MB-1 Q & A
« Reply #17 on: Time Format »

Normally this shouldn't be a problem.
Logged

BrokeDownSouth

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 89
Re: MB-1 Q & A
« Reply #18 on: Time Format »

This is not really a big deal.  We're talking about one button press to get back to the internal programs.  I thought it might be a simple fix, guess not.  All of the midi patches are copies of their corresponding internal patch until they are reassigned, so no difference really.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up