ADA Depot Too - A Forum To Support Users of ADA Amplification Gear

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Temp "Time Format" issue Fix in Discussions

Start here with any weird issues
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 1 Guest are viewing this board.
Fixing-up any old gear « 1 2 » van Sinn 15 3999 Last post Time Format
by DannyjoeCarter
No Sound « 1 2 » 2ndmoto 18 5742 Last post Time Format
by MarshallJMP
No sound on select preset channels and weird output level knob behavior Andrew Smith 2 483 Last post Time Format
by Andrew Smith
Low Volume & Unpleasant Distortion in one output channel. Auntie Ada 9 4157 Last post Time Format
by MarshallJMP
MP1 No Overdrive/Distortion « 1 2 » Billy Penn 23 5190 Last post Time Format
by rnolan
MB-1: Brand New Tubes, no sound on "Edge" or "Full" settings... BoWeevil2017 1 906 Last post Time Format
by MarshallJMP
Microtube 200 with no output « 1 2 » calan 15 5399 Last post Time Format
by rnolan
MP1 - > Midiverb II -> UX2? Chip Roberts 9 1701 Last post Time Format
by Harley Hexxe
MP1 and Cold Exposure Chip Roberts 2 823 Last post Time Format
by herbyguitar
Latency with SPX90 Chip Roberts 6 621 Last post Time Format
by Chip Roberts
No Power, No Display, No Output « 1 2 3 » Chip Roberts 38 4146 Last post Time Format
by MarshallJMP
Help with mp1 - low distortion and "sputtering" Cstecker 13 3411 Last post Time Format
by Harley Hexxe
Midi issues dannyde 1 1266 Last post Time Format
by rnolan
Viper trouble « 1 2 » Dante 18 3984 Last post Time Format
by MarshallJMP
Ah the joys of troubleshooting Dante 14 3809 Last post Time Format
by rnolan
Got noise??? Dante 7 1059 Last post Time Format
by rabidgerry
Microphonic type squealing « 1 2 » Darth Infernus 18 6094 Last post Time Format
by Darth Infernus
Wrong channel comes up on my MP-1 Darth Infernus 9 3936 Last post Time Format
by rnolan
Ground hum noise dave_daut 5 2234 Last post Time Format
by rnolan
ADA MPC Midi Controller display isn't working correctly - power issue? dbjacobson2112 14 7266 Last post Time Format
by dbjacobson2112
Pages: [1] 2 3 4   Go Up

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll