ADA Depot Too - A Forum To Support Users of ADA Amplification Gear

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Temp "Time Format" issue Fix in Discussions

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Time Format Issue  (Read 8904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Time Format Issue
« on: Time Format »

Time format Issue. You probably/may have noticed the time and date display in posts has defaulted to "Time Format" except for new posts. Dante and I are working on it.  However :thumb-up: I've discovered a workaround for now that will fix it but for you only..
Edit your member profile Look and Layout.  In the time format box/field enter %a %d%b %Y %I:%M %p (or click the ? button next to it and make your own combo, or select a format from the drop down list) then select change profile. You'll need to refresh to see the change BTW.
« Last Edit: Time Format by rnolan »
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s

Dante

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1248
  • Nothing more uncommon than common sense
    • View Profile
    • The Best Cover Band In Sacramento
Re: Time Format Issue
« Reply #1 on: Time Format »

Thanks for troubleshooting this, Richard! 

I was able to get mine to work the way you described. :thumb-up:

Now, to find out how to fix the default values for everyone
« Last Edit: Time Format by Dante »
Logged
ADA Gear: MP-1 Classic | MP-2 | MicroTube 200 | MicroFet | MXC

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #2 on: Time Format »

I tried changing the defaults, and saving/changing back, that didn't work :facepalm: .  I think there's a disconnect (config) to the file that stores the setting(s) (Theme ?) (which I edited twice and saved each time) and what's needing to retrieve it (it's looking elsewhere it seems ?)
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s

Crabs

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #3 on: Time Format »

Time format Issue.   In the time format box/field enter %a %d%b %Y %I:%M %p then select change profile. You'll need to refresh to see the change BTW.

Thanks Richard, this worked for me!!!!
Logged

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #4 on: Time Format »

No worries  :thumb-up: , we have a couple of band aides LOL. Welcome to the depot  :wave:
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s

DannyjoeCarter

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 282
    • View Profile
    • Dannyjoe Carter
Re: Time Format Issue
« Reply #5 on: Time Format »

Just discovered this - worked perfect!   :)
Logged
Owner of DeJayce Guitars
www.dejayceguitars.com
www.youtube.com/dannyjoecarter
www.facebook.com/dannyjoe.carter

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #6 on: Time Format »

 :thumb-up:
Hey Dante, we still need to fix this properly  :facepalm:
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s

van Sinn

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 483
  • Know Thy Law
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #7 on: Time Format »

Aha! so, just what did you change in the configs? PHP.NET, unless modified, should do this automatically - but to be fair, I do not have a running forum in front of me to check out, so..

Did you upgrade the SMF software?  Did you upgrade something on the Linux OS, or rather, did the hosting provider?
Logged

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #8 on: Time Format »

Mmm or is it deeper than that LoL. My suspicion (from a long while ago  :facepalm: ) is that it happened after Dante moved the forum within his "hosted" directory structure (I suspect in here lies the problem  :dunno: ).  The SMF version is the latest available, the OS  :dunno: .
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s

van Sinn

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 483
  • Know Thy Law
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #9 on: Time Format »

Well, I'd love to go poking around - the forum kindof used to be my back yard.. :'(
My apartment exodus is somewhat taxing to the mind, else I could simply do it through Remote Viewing 8)
Logged

Dante

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1248
  • Nothing more uncommon than common sense
    • View Profile
    • The Best Cover Band In Sacramento
Re: Time Format Issue
« Reply #10 on: Time Format »

Yeah, I probably made some mistakes when I installed this SMF forum. I am just dangerous enough to make it work, but I have no idea how to rectify the issue.
Logged
ADA Gear: MP-1 Classic | MP-2 | MicroTube 200 | MicroFet | MXC

rnolan

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4343
    • View Profile
Re: Time Format Issue
« Reply #11 on: Time Format »

Hey Dante, hey at least it works  :thumb-up: .  We'll get it sorted at some point, for now at least we have a workaround.
Logged
Studio Rig: MP2/MB1 > Eurorack UB2442FX-Pro > TC M-One XL > Behringer Truths (with Truth Sub) / QUAD ESL 63s
Live Rig: MP2/MB1 > Alesis Quadverb > Alesis Midiverb 4 > Yamaha AM802 > B200s/Carvin TS100/DCM200L > ADA Split Stacks/Mesa P112s
Pages: [1]   Go Up